2019-08-16 12:43Pressmeddelande

NTI-skolans varumärke Linguista skriver avtal med Härnösands kommun

Härnösands skärgårdHärnösands skärgård

Linguista, som är en del av NTI-skolan, har skrivit avtal med Härnösands kommun gällande leverans av fjärrundervisning på modersmål samt att vi även har fått förfrågan om studiehandledning på modersmål, även detta via fjärr.

Start för avtalet kommer att ske under hösten -19 och planerat antal elever är ca 150 st i ca 14 olika språk. Vi kommer att sköta leverans via Omnius.

Härnösand är den första kommun som Linguista skriver avtal med och vi ser fram mot ett gott samarbete.

För mer information kring detta vänligen kontakta Peter Haglund

 

Peter Haglund
Enhetschef Linguista
peter.haglund@nti.se


Om NTI-skolan

Vi är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans. Vi tror på utbildning för alla, vi tror på ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld tror vi att vi kan vara det självklara valet. Hos oss kan du lära för livet, hela livet. Vi anpassar oss och vår verksamhet för att på bästa sätt hjälpa varje individ på just den plats de är i livet att nå sina mål. Det kan vara allt från drömjobbet, till att studera vidare eller satsa på personlig utveckling genom att lära sig någonting helt nytt. På NTI-skolan finns inga gränser, du kan plugga var, när och hur du vill. Vi har över 250 kurser och du läser helt på distans med personlig lärare.